Dating Specialisten - Damer

8 ting der garanterer at damer ignorerer din profil!

Medmindre du er i et monogamt fast forhold, har du sandsynligvis en dating profil et sted på nettet.

 

Måske er du stadig til Match.com eller det nyere NextLove.dk. Måske arrangeres affæren på mobilen med VictoriaMilan eller du har kastet snøren i havet der er Tinder.

Uanset dit valg, så har de det fællestræk at de alle i en eller anden udstrækning benytter brugerens profil som blikfang. Et billede på disse applikationer er bogstaveligt talt mere værd end tusind ord, og udgør ca. 80% af førstehåndsindtrykket.

Vi er en overfladisk flok, men det kan vi ligeså godt acceptere, når det kommer til online dating. I det mindste vil et anstændig foto få din fod ind af døren – efter det er op til dig ikke at være ødelægge det indtryk.

Det er virkelig ikke så svært at foretage lidt diskret retouchering og beskæring, så hvorfor skal vi se dit forfærdelige billede af dig selv, grinende med mad i hele dit ansigtet; forsøger du at være sjov? Husk, vi ikke kender dig, og vi tager alt bogstaveligt her. Det er ikke rimeligt at antage, at “vi skal nok fatte at det er en joke”, når dit billede forestiller dig og et oppusteligt får.

Se, vi er på din side. Vi forsøger at hjælpe dig til rent faktisk score her. Din profil er dit CV; det er dit første indtryk før interviewet. Her er retningslinjerne til at skabe et vindende dating profilbillede. Du kan takke os senere.

 

8 ting der garanterer at kvinder ignorerer din profil:

 

Solbriller

Hvis dit primære profilbillede er af dig iført solbriller, må du hellere have et backup foto, der tydeligt viser, hvordan du ser ud uden. At iføre sig solbriller er en falliterklæring; Vi ved godt, at alle ser bedre ud med dem på, og er du usædvanligt uinteressant, har solbriller en fantastisk evne til midlertidigt at maskere dette.

 

Baby-billeder

Det er én ting at benytte et foto, der er et par måneder gammel og hvor du stadig var ferie-brun – helt anderledes er det når billedet er 20 år gammelt. Nøj, du var en sød baby! Det var alle, og hvordan dælen hjælper dette os til at afgøre, om du må lege med vores bryster, at se dig i en alder, hvor du stadig leger med din mors?

 

Bare hold dig fra babyer – ok!

Med mindre du har din egen, så er det nok ikke repræsentativt at se dig sådan. Ydermere er det utroligt vildledende og forvirrende for os at finde ud af om det er dit barn, din vens barn eller en baby du har fundet på gaden og som blot matcher dit outfit? Uanset, så er det forkert til formålet.

 

Bedstemor

At hænge med din bedstemor på en datingside er akavet, altid! Har du virkelig ikke andre venner, så at du må bruge din bedstemor i stedet? Vi siger ikke, at dine bedsteforældre ikke er cool mennesker – de er utvivlsomt nogle af de mest awesome mennesker omkring dig – men de hører virkelig bare ikke hjemme på en online dating site. Og desuden, skader du nok din sag, ved at give os et smugkig på, hvordan du vil se ud om halvtreds år … noget vi virkelig forsøger at undgå at tænke på, når vi afgøre, om vi ønsker at ‘sove’ med dig eller ej.

 

Druk

Du var på en mexicansk restaurant iført en sombrero, og drak dig ned på tequila med gutterne – LOL! Den slags udskejelser ville måske have imponeret os, da vi var 16 og ude af stand til at drikke lovligt i byen, men nu har vi set filmen og ved hvordan den ender … vi er ret meget ovre det.

Gem de ‘sjove’ fotos til vi ser dig på Facebook senere. Husk, det er et interview.

 

Professionelle billeder

Ikke alene virker professionelle fotoer altid smerteligt indøvede, men chancen er også næsten 100% for at du ikke ser sådan ud i det virkelige liv.

Ideen er at være konsekvent – hvis du forsøger at forvirre os med en professionel foto-serie blandet med egne snapshots, vil vi helt springe dig over, fordi vi ved, at du fejlrepræsenterer dig selv. Forsøg ikke at imponere os med tænkeren og en retoucheret, neutral baggrund. Bare dig, ingen professionelle, ok.

 

Ex’en

Forsøger du at sige, at du er dating materiale, ved at benytte et billede af dig og din ex? Alt hvad du formår, er at tillade os at sammenligne os med hende, beslutte at vi ser meget, meget bedre ud, og derefter overveje hvilken slags røv du trækker.

 

Selfies

Der er en særlig plads til selfies på de sociale medier og det er ikke på datingsites. Intet foto taget en halv meter fra dit ansigt vil være flatterende eller tillokkende. Din hud skinner, dine porre er stoppede og det eneste der redder dig er billedets elendige opløsning. Selfies gør et rigtig stort arbejde, for at gøre at du ser dum ud, især når du forsøger på det modsatte.

Vi anbefaler dig de følgende andre interessante artikler:

De Bedste Gratis Datingsider i 2016

First Date? Hvor man skal tage hen på første date

Er du single? Online dating sparer ikke kun tid, men penge

Hurtig vejledning til online daters: Hvilken type datingsite skal jeg bruge?

Dating imens man går gennem en skilsmisse: Er dette “utroskab”?

Farmer Dating, 5 ekstra grunde til at date en landmand

Hvordan du opretter en god online dating profil

To ud af tre online daters ender med at mødes, men hvor længe skal man vente?

Swinger vejledning