Dating Specialisten - Matchmaking

Online Date? To ud af tre online daters ender med at mødes, men hvor længe skal man vente?

Online dating er ikke længere tabu, set som risikabelt eller endda usædvanligt – alle har bekendte, der er medlemmer af en eller flere online dating sites, og taler åbent om deres erfaringer, både gode og dårlige. Og vi kender alle mindst én person, der fandt kærlighed online og ‘levede lykkeligt til deres dages ende’. “You’ve Got Mail” er ikke længere blot en Hollywood fantasi.

Den offentlige opfattelse af dating er blevet mere og mere positiv, og ligeså er folks erfaringer med at bruge mediet. Faktisk har online dating eksperter skabt og finjusteret algoritmer til at matche dig op med ligesindede mennesker, der deler de samme præferencer, hobbyer og interesser.

Disse metoder er så effektive, at en undersøgelse fra Pew Research Center viser, at to ud af tre online daters vil tage springet og mødes personligt.

Hertil kommer, at University of South Florida adspurgte 433 online daters og bad dem om at angive den optimale mængde af tid at vente, før det var ideelt at mødes ansigt-til-ansigt med deres online ‘crush’. Der var overvældende flertal for ikke at vente for længe.

Det virker til at jo længere du bruger på at flirte, chatte og lære hinanden at kende igennem skærmen, jo højere bliver dine forventninger og jo mere sandsynligt er det at du vil føle dig en smule skuffet, når du møder din flotte, intelligente og sjove tastatur følgesvend, der i ansigt til ansigt, på den første møde, sandsynligvis vil være lidt nervøs og selvbevidst. Hey – de er kun mennesker!

Så hvad er den magiske tal? Forskere siger et sted mellem 17-23 dage, er det bedste tidspunkt at mødes ansigt til ansigt – og at du sandsynligvis vil lære mere om den pågældende person i 30 minutter over en kop te, end du ville gennem flere ugers e-mails.

 

Vi anbefaler dig de følgende andre interessante artikler:

De Bedste Gratis Datingsider i 2016

First Date? Hvor man skal tage hen på første date

Er du single? Online dating sparer ikke kun tid, men penge

Hurtig vejledning til online daters: Hvilken type datingsite skal jeg bruge?

Dating imens man går gennem en skilsmisse: Er dette “utroskab”?

Farmer Dating, 5 ekstra grunde til at date en landmand

Hvordan du opretter en god online dating profil

Swinger vejledning

Top 3 Recommended Sites

Dating Specialisten - Nextlove.dk

Nextlove.dk

Overall Rate

4.9 / 5
Dating Specialisten - Match.com

Match.com

Overall Rate

3.9 / 5
Dating Specialisten - Datingk.dk

Dating.dk

Overall Rate

3.7 / 5