Dating Specialisten - Matchmaking

Hvordan du opretter en god online dating profil

At starte dit online-dating liv kan være en smule overvældende – at overskue, hvad der skal medtages i din profil, hvad der skal udelades, hvad der skal forskønnes eller nedtones … hvor i alverden skal du starte?

Det kan være fristende at hentyde til at være lidt mere velhavende, intelligent, tynd, glad, smuk og i form end du virkelig er – og det er fint, hvis du bare er på udkig efter en hurtig flirt eller et one-night stand. Men hvis du søger efter kærlighed – er ærlighed dit bedste sats.

Så før du begynder at nedfælde alle dine mest fantastiske kvaliteter og undlade resten, (gerne at du har en hund, der efterlader hår overalt, eller at det eneste, du kan lave i køkkenet er isterninger), husk, at disse små detaljer kan være indtagende – og bidrage til at male et præcist og ærligt billede af, hvem du virkelig er.

Det gamle ordsprog siger; “hvis det er for godt til at være sandt, er det sandsynligvis løgn” – og det samme gælder for online dating profiler. Folk læser gennem potentielle kærester eller ægtefæller vil sandsynligvis sætte spørgsmålstegn ved en person, der kan prale af en enorm bankkonto, et fabelagtigt liv og fantastiske aktiviteter på daglig basis… det er bare ikke realistisk.

Forskere ved University of Iowa bad 317 erfarne online daters, om at anmelde skræddersyede online profiler, for at finde ud af, hvad der er attraktivt, og vil sandsynliggøre et personligt møde.

Jo mere realistiske profilerne var, des mere tiltalende fandt testgruppen dem. De stolede på at oplysningerne var korrekte, og at personen bag kontoen ikke foregav at være noget hun/han ikke var, hvilket udløste interesse i at arrangere et møde.

Så nytænk din online dating profil. Vær ærlig og vær ydmyg – vær ikke bange for at fremhæve dine bedre kvaliteter, bare sørg for du er i stand til at bakke dem op med den ægte vare. Husk: du annoncerer det vigtigste – dig selv.

Her er nogle hurtige og nemme tips til at få dig på rette spor:

• Medtag et reelt og aktuelt foto. Smarte filtre eller gamle fotos kan gøre at du ser fantastisk ud online, men er ikke en realistisk repræsentation.
• Vær klar og ærlig om hvad du leder efter, uanset om det er en kort affære, en ven eller et hvidt bryllup.
• At være åben om dit job og hvor du bor, men ikke give detaljer før du har tillid til, hvem du taler med.

 

De Bedste Gratis Datingsider i 2016

First Date? Hvor man skal tage hen på første date

Er du single? Online dating sparer ikke kun tid, men penge

Hurtig vejledning til online daters: Hvilken type datingsite skal jeg bruge?

Dating imens man går gennem en skilsmisse: Er dette “utroskab”?

Farmer Dating, 5 ekstra grunde til at date en landmand

To ud af tre online daters ender med at mødes, men hvor længe skal man vente?

Swinger vejledning

Top 3 Recommended Sites

Dating Specialisten - Nextlove.dk

Nextlove.dk

Overall Rate

4.9 / 5
Dating Specialisten - Match.com

Match.com

Overall Rate

3.9 / 5
Dating Specialisten - Datingk.dk

Dating.dk

Overall Rate

3.7 / 5