Dating Specialisten - Gratis Dating

De Bedste Gratis Dating Nettsider i 2016

Vi har samlet de bedste dating sites, der tilbyder flest funktioner for gratis medlemmer.

 

Tinder

Tinder er fantastisk nemt at tilmelde sig. Det tager max et halvt minut at downloade gratis App’en.
Tinder er bygget på et karrusel system, som de var de første til at tage i brug, og hvis eneste kriterier for et succesfuldt match er looks og location. Det eneste der skiller betalende fra gratis kunder, er at man mod betaling kan ændre location for at opnå flere matches.

 

Nextlove.dk

Som gratis medlem ved Nextlove kan du logge dig på via e-mail eller din Facebook-konto. At oprette egen profil, se sig omkring blandt de andre medlems profiler, modtage blink og beskeder, og endda besvare meddelelser, forudsat afsenderen har Premium+ abonnement, er alt sammen gratis. Dette sponsorat fra +kunder til nye medlemmer er unikt indenfor online dating.

 

50plusMatch

At registrere sig og oprette en konto på 50plusMatch er hurtigt og nemt. Vælg brugernavn, adgangskode, tilføj din e-mailadresse, alder og geografisk placering, og du er i gang indenfor 30 sekunder. Selvom det ikke er imod reglerne at have en profil uden billede, så anbefales det kraftigt, og er i øvrigt gratis. Når profilen er lavet, kan du se øvrige profiler på siden, tilføje dine favoritter, samt modtage beskeder. At sende beskeder er som sædvanligt forbeholdt betalende medlemmer, og det samme for at se, hvem der har været inde og lure på din profil.

 

Victoria Milan

Som gratis medlem på Victoria Milan kan du oprette egen profil, uploade billeder, hvortil du har fuld adgang til Victoria Milans slørings og foto redigerings værktøj til at skjule din identitet, se profiler og billeder af andre medlemmer. Du kan også bruge alle sikkerhedsmæssige funktioner, som panikknappen der omgående dirigerer dig til en sikker mediedelings portal, som Youtube. Som gratis bruger kan du modtage beskeder og blink, gaver og du kan også føjes til favoritter.

 

Vi anbefaler dig de følgende andre interessante artikler:

First Date? Hvor man skal tage hen på første date

Er du single? Online dating sparer ikke kun tid, men penge

Hurtig vejledning til online daters: Hvilken type datingsite skal jeg bruge?

Dating imens man går gennem en skilsmisse: Er dette “utroskab”?

Farmer Dating, 5 ekstra grunde til at date en landmand

Hvordan du opretter en god online dating profil

To ud af tre online daters ender med at mødes, men hvor længe skal man vente?

Swinger vejledning