Dating Specialisten - Dating

Er du single? Online dating sparer ikke kun tid, men penge

Uanset om det er at snuppe en bid at spise for at se, om i ‘klikker’ eller at nyde en middag og en film – de skjulte omkostninger ved dating begynder at ramme tegnebogen til sidst, og som din bankkonto begynder at tømmes, så går det sjove ligesom også af dating.

Selvfølgelig – det kan virke som en investering i din fremtid – det kunne være din kommende kone du køber en cappuccino til – selvfølgelig skal du skeje ud og købe hende en chokolade cookie for at score nogle ekstra point.

Og det kan virke som om det bare er en hurtig bid at spise, men det kunne være din fremtidige mand, så du har helt sikkert brug for et nyt par høje hæle og en klipning. Og på ingen måde vil du spise den 80 kroner salat med mozzarella han lige bestilte – hvem har råd til kalorierne!?

Og så begynder det at løbe op…

Ifølge en undersøgelse foretaget af New York-baserede analysefirma, ConvergEx bruger det gennemsnitlige par cirka 860 kr om ugen på drinks, middage, film og andre aktiviteter. Gang det beløb med 52, og du har i alt investeret over 44.000 kr i dating på et år.

Tag din dating væk fra gaden og ind til skærmen, og du har lavet en smart finansiel beslutning. Ved at luge de mennesker ud, der ikke engang kan holde din interesse i en online chat, sparer du tid og penge på den første date, der ikke ville være endt nogen steder.

Desuden vil en ærlig online-profil også sortere dæk-sparkerne og one-night Romeoerne fra dem der alvorligt ønsker at forfølge et forhold. Hvis du har tilmeldt dig, fordi du er interesseret i et one-night stand, vil du i det mindste ikke ende med at spilde penge på dyre Frappuccinos – du kan gå lige til sagen.

Når tingene begynder at blive mere alvorlige i dine online chats, måske de vil gå til skype, og i sidste ende en udveksling af telefonnumre og e-mail-adresser, før i render ind i det akavede øjeblik hvor det besluttes, om regningen skal splittes eller ej.

Skønheden i single online dating er ikke kun i den letheden ved det, eller antallet af spændende mennesker du møder og kommunikerer med – det er en smart beslutning for din tegnebog.

 

Vi anbefaler dig de følgende andre interessante artikler:

De Bedste Gratis Datingsider i 2016

First Date? Hvor man skal tage hen på første date

Hurtig vejledning til online daters: Hvilken type datingsite skal jeg bruge?

Dating imens man går gennem en skilsmisse: Er dette “utroskab”?

Farmer Dating, 5 ekstra grunde til at date en landmand

Hvordan du opretter en god online dating profil

To ud af tre online daters ender med at mødes, men hvor længe skal man vente?

Swinger vejledning

Top 3 Recommended Sites

Dating Specialisten - Nextlove.dk

Nextlove.dk

Overall Rate

4.9 / 5
Dating Specialisten - Match.com

Match.com

Overall Rate

3.9 / 5
Dating Specialisten - Datingk.dk

Dating.dk

Overall Rate

3.7 / 5