Dating Specialisten - Skilsmisse

Dating imens man går gennem en skilsmisse: Er dette ” utroskab “?

Desværre er det ikke alle ægteskaber der varer et helt liv. Men når man går gennem en skilsmisse, er det da slemt at begynde at date FØR skilsmissen er endelig? Nogle er overbevist om at dating ikke bør påbegyndes før det endelige papirarbejde er underskrevet.

Andre mener, at papirarbejdet blot er en formalitet. Victoria Milan forsynede os med oplysninger, efter en længere undersøgelse foretaget med hjælp fra deres anonyme medlemmer, der accepterede at besvare et par spørgsmål.

87% af Victoria Milans brugere er enige om, at dating under skilsmissen ikke kan anses for at være utroskab; faktisk svarede 31% af dem, at det at møde flere kvinde før papirarbejdet blev færdiggjort, havde hjulpet dem med at finde vej tilbage til deres ægtefæller. Der var 15%, der ændrede mening efter en sådan affære, da de indså, at de stadig elskede deres ægtefæller og at “græsset ikke var grønnere i naboens have”.

Det er nemt at finde ud af hvad medlemmerne af Ashley Madison mener om gift dating, da alle brugerkonti blev blotlagt for offentligheden af hackere, og alle deres data (e-mail, brugernavn, kreditkortoplysninger, private beskeder og chat tråde) blev offentliggjort online i August 2015.

Da medlemmerne af Victoria Milan er 100% anonyme og dækket af firmaet privatlivspolitik, kunne vi ikke kunne få nogle oplysninger fra dem om erfaringer med deres brugere. Vi ikke gav op, men måtte lade os nøje med offentlige online anmeldelser og testimonials skrevet af Victoria Milan brugere. Her er, hvad vi fandt af relevant materiale:

Maiken, 45:

Jeg synes det er op til den enkelte. Jeg var på vej igennem en skilsmisse, da jeg startede med at date på ny. Jeg var separeret i lang tid, før jeg søgte om skilsmisse. Efter jeg påbegyndte processen, tog det yderligere 2,5 år at få det afsluttet, da vi havde ejendom og delte virksomhed, hvilket gjorde skilsmissen kompliceret. Når først det er besluttet, er der ingen grund til at vente, intet vil ændre det faktum, at parret vil blive skilt. Jeg manglede lidenskab, og min mand havde aldrig haft mange søde ord tilovers for mig, så jeg besluttede at begynde online dating og finde en partner til at vække mig til live og gøre mig glad igen.

Thomas, 40:

Jeg tror ikke, at det har noget at gøre med papirarbejdet. Jeg “datede”, under min skilsmisse. For mig var det største problem det, at hoppe fra det ene forhold til det andet, uden hvile i mellen, kan være en stor belastning for det nye forhold. Indtil videre er ingen af ​​mine nye bekendtskaber blevet til noget seriøst. Jeg tror, ​​at en person har brug for tid til at komme sig efter et mislykket ægteskab, og være hel og sund, inden man forsøger sig med et nyt forhold. Det er derfor jeg forsøgte gift dating og ønskede at møde en gift kvinde. Jeg var ikke klar til endnu et seriøst forhold.

Henrik, 42:

Selvfølgelig er det utroskab, at date imens man stadig er gift. Jeg besluttede at forlade min kone og begynde at date yngre kvinder. Jeg fandt nogle online på en gift dating site, og jeg fandt, hvad jeg havde været på udkig efter i mange år. Passion, opmærksomhed og mange glade smil og timer. Affærer med attraktive kvinder hjalp mig til at overleve de hårde tider, og jeg indså at jeg stadig var eftertragtet, stadig flot, og stadig ønsket som mand. Det var følelser jeg ikke havde følt at i lang tid. Sjovt nok har min ekskone også fundet en der er bedre for hende, og alle levede lykkeligt til deres dages ende….

Uanset hvad andre mener om dating under en skilsmisse, er det godt at vide, at der er 100% sikre og anonyme online dating sites som Victoria Milan, hvor medlemmerne kan finde hundredvis af potentielle partnere uden at være tvunget til at lyve om deres forholds status. Alle medlemmer er i samme eller tilsvarende livssituation, og de kan finde deres ideelle partner uden at skjule oplysninger om deres privatliv for hinanden.

Vi anbefaler dig de følgende andre interessante artikler:

De Bedste Gratis Datingsider i 2016

First Date? Hvor man skal tage hen på første date

Er du single? Online dating sparer ikke kun tid, men penge

Hurtig vejledning til online daters: Hvilken type datingsite skal jeg bruge?

Farmer Dating, 5 ekstra grunde til at date en landmand

Hvordan du opretter en god online dating profil

To ud af tre online daters ender med at mødes, men hvor længe skal man vente?

Swinger vejledning