Dating Specialisten - Swinger

Swinger vejledning

Hvad der blev kaldt kone bytte før i tiden, swinger-kulturen er vokset til at omfatte en bred vifte af seksuelle aktiviteter. Også kendt som Livsstilen, er det en bred betegnelse, der refererer til at engagere sig i forskellige grader af ikke-monogam sex.

Hvem er swingers?

For nogle medbringer tanken om swingere, visioner af midaldrende mænd med hentehår, polyester skjorter åbnet for at afsløre guldkæde dækkede pot maver, sammen med deres lige så skrigende, make-up indsmurte koner iført stramme miniskørter med dyreprint. Heldigvis er denne forældede karakterisering, endelig ved at blive lagt til hvile.

Swingers krydser alle sociale, politiske, økonomiske, racemæssige og religiøse barrierer. Du ville blive overrasket over at erfare, at mange af dine naboer, venner, kollegaer, måske endda din hustru/kæreste, ikke kun har overvejet at swinge, men måske rent faktisk har erfaring med det.

Der er mange dating sites som Victoria Milan, hvor du nemt kan finde et andet par eller enlige til at udforske swinger-livet, men før du prøve swinger livet, der er regler, som du bør kende og følge:

Regler for Swinging:

 1. Den første og fremmeste gyldne regel er at Nej betyder Nej og skal altid respekteres, uanset om det er på dansegulvet, i baren, eller i et festlokale. “Ja” kan når som helst ændres til NEJ!
 1. Kvinder har tendens til at sætte tempoet og stemningen ved festerne, så gutter, så sørg for “din” og “andres” damer føler sig trygge og glade. Hvis en kvinde føler sig utilpas, er chancen for at du vil have en dårlig oplevelse sammen væsentligt højere, og du vil sandsynligvis ikke få hende til at komme tilbage en anden gang
 2. Vær ærlig. Det betyder ikke, du er nødt til at dele alle private aspekter af dit liv, men hvis du er gift og swinger alene, så være ærlig omkring det.
 1. Ankommer i som et par, bør i også forlade festen som et par. Alternativet er uhøfligt, og i vil sandsynligvis ikke vil blive inviteret tilbage.
 1. Hvis i har en uenighed, der ikke kan afgøres inden for et par minutter, er det bedst at kalde det en nat og gå hjem. At lave en scene til festen, har tendens til at få jer ekskluderet fra kommende arrangementer.
 2. Tag kontakt til din partner løbende gennem aftenen. Sørg begge i begge er komfortable og tilfredse med, hvad der foregår omkring dig og mellem jer.
 1. Renlighed er et must. Det er en social situation, så vær opmærksom på personlig hygiejne. Værten har normalt mundskyl og ting at friske make-up og øvrigt udseende op.
 1. Klæd dig på for at imponere. Du er på en date, så at sige. Beskidte jeans & skjorter er et turn off.
 1. Du må ikke drikke dig fuld. Mens et glas vin eller to kan tage brodden af ​​et ellers stressende øjeblik, mere gør dig oftest sjusket. Hvis du er nødt til at være fuld for at spille, så bør du nok ikke spille. Plus du ønsker at huske alle de ting, du kommer til at se og gøre.
 1. Rør ikke uden tilladelse! Hvis du ønsker at røre en person, kysse dem, fange deres røv, eller hvad du nu har fantasi til, er du nødt til at introducere dig selv og bede om tilladelse først. Du er nødt til at spørge den person, du ønsker at røre ved. Ikke deres ægtefælle, deres ven, eller nogen anden. Og husk, bare fordi du havde tilladelse én gang, betyder det ikke, du har tilladelse anden gang.
 1. Tag dig tid til at tale med alle mulige par. Selv hvis du ikke formår at interessere den person, du umiddelbart ønskede at være sammen med, kan de være nøglen til at møde en ny.
 1. Kom aldrig mellem andre par. Det er ikke dit job at spille ægteskabsrådgiver.
 1. Hvad der sker til festerne, eller på klubben, forbliver der. Hvad du ser og gør skal forblive privat. Folk, der ikke var der, behøver ikke at vide mere. Alle informationer der gives ud skal forblive private.

 

Nu hvor du er færdig med at læse denne artikel, er du sandsynligvis mere end klar til din næste swinger fest. Hvis du ønsker at kigge rundt på nettet, kan du vælge Victoria Milan, den bedste online datingsite for swinger par og singler i 2016.

Vi anbefaler dig de følgende andre interessante artikler:

De Bedste Gratis Datingsider i 2016

First Date? Hvor man skal tage hen på første date

Er du single? Online dating sparer ikke kun tid, men penge

Hurtig vejledning til online daters: Hvilken type datingsite skal jeg bruge?

Dating imens man går gennem en skilsmisse: Er dette “utroskab”?

Farmer Dating, 5 ekstra grunde til at date en landmand

Hvordan du opretter en god online dating profil

To ud af tre online daters ender med at mødes, men hvor længe skal man vente?